Categorie: weblog
Comments: 0

’s Morgens kijken we nog wel eens naar de televisie. Russen hechten aan traditie. Zo komt het dat Rossya1 de meeste beken zender is van heel de Russische federatie. Het wordt ook wel de regeringszender genoemd. Belangrijke evenementen worden door Rossya1 uitgezonden..


Categorie: weblog
Comments: 2

Op de website konden we het opzoeken. Wanneer mijn verblijfsvergunning klaar zou zijn. Ik ben in Rusland rond oud-en-nieuw en de Orthodoxe kerst. We vullen de gegevens in op de website van de Immigratie dienst en zien dan de verblijfsvergunning klaar is. We verkeren even in een juichstemming..


Categorie: weblog
Comments: 0In onze huiskamer staat een kerstboom. Op zich niets bijzonders, ware het niet, dat hij in onze flat in Sint-Petersburg staat. Het is 24 december. Laat in de middag. We zijn thuis. Eten een lekkere maaltijd. Daarna zou je denken, dat we naar  de avondmis gaan, want zoiets is traditie.


Categorie: weblog
Comments: 0

De directrice van de bibliotheek is enthousiast over mijn foto’s. Ik heb al eens geëxposeerd in hun tentoonstellingszaal. Dit leidt tot een onverwacht vervolg. De bibliotheek is bezig met een omslag. Ze schudden het oersaaie verleden van zich af. Maken zich op voor de 21e eeuw..


Categorie: weblog
Comments: 0

Producten worden duurder. Misschien moet ik zeggen: het inkomen blijft achter bij de prijsontwikkelingen. Ik heb het over Rusland. Sta in een supermarkt. Bekijk de prijzen van verschillende producten. Kom tot de conclusie dat alles hier duurder is dan in Nederland..


Page 1 of 18 12341718