Contactpagina

Aanvullende informatie:

Rusland Reizen bemiddelt in gidswerk ter plekke. Uw persoonlijke Nederlandstalige gids in Moskou en/of Sint-Petersburg.Wij organiseren eventueel groepsreizen naar Moskou en Sint-Petersburg, waarbij cultuur, kunst, geschiedenis een belangrijke rol spelen.

Wij werken met Russische gediplomeerde gidsen ter plekke. De gidsen wonen en leven in Moskou en Sint-Petersburg. Al onze gidsen spreken Nederlands en Engels.

Wij hebben veel ervaring opgedaan in het gidsen en begeleiden van gehandicapten in Sint-Petersburg. De stad en omgeving zijn meestal slecht toegankelijk voor rolstoelers, maar we hebben altijd oplossingen gevonden. We kunnen zonder meer zeggen, dat we ervaren zijn in het begeleiden van gehandicapten. Ook kunnen we adviseren over onder meer geschikte hotels en appartementen. Voor Moskou hebben we deze faciliteiten nog niet maar we werken hier hard aan.  Lees meer

Video en Fotografie

Het is mogelijk een video of fotoverslag van uw verblijf in Moskou en/of Sint-Petersburg te laten maken. Wij werken hiervoor samen met Hamavid Video en Fotografie (www.hamavid.nl)

Email: info@ruslandreizen.org

Telefoon: +31 (0)612400040

 

 

Nederlandstalige gids Sint Petersburg