Contactpagina

aanvullende informatie:

Rusland Reizen bemiddelt in gidswerk ter plekke. Uw persoonlijke Nederlandstalige gids Sint Petersburg.Wij organiseren eventueel groepsreizen naar St. Petersburg, waarbij cultuur, kunst, geschiedenis een belangrijke rol spelen. In de toekomst komen daar mogelijk andere bestemmingen bij (Moskou, andere steden).

Wij werken met Russische gediplomeerde gidsen ter plekke. De gidsen wonen en leven in St. Petersburg. Al onze gidsen spreken Nederlands en Engels.

Wij hebben veel ervaring opgedaan in het gidsen en begeleiden van gehandicapten in Sint Petersburg. De stad en omgeving zijn meestal slecht toegankelijk voor rolstoelers, maar we hebben altijd oplossingen gevonden. We kunnen zonder meer zeggen, dat we ervaren zijn in het begeleiden van gehandicapten. Ook kunnen we adviseren over onder meer geschikte hotels en appartementen. Lees meer

Video en Fotografie

Het is mogelijk een video of fotoverslag van uw verblijf in Sint-Petersburg te laten maken. Wij werken hiervoor samen met Hamavid Video en Fotografie (www.hamavid.nl)

Vul het contactformulier in. Wij geven u zo snel mogelijk een reactie. Wilt u telefonisch contact? Vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u terug.

 

 

Nederlandstalige gids Sint Petersburg