cruise Sint Petersburg

Als u met een Cruise Sint Petersburg bezoekt, hebt u de mogelijkheid om tijdens dit verblijf (meestal 2 dagen) een Nederlandstalige gids in te schakelen. RuslandReizen heeft ervaring met het gidsen van toeristen, die met een Cruise Sint Petersburg aandoen. Wij regelen voor u de visa voor die twee dagen voor een prijs van € 25,– p.p. Onze gids haalt u op met een auto of als de groep groter is met een minibus. Een auto met chauffeur kost € 20,– per uur en een minibus met chauffeur kost: € 25 per uur. Ook moet betaald worden voor de toegang tot het cruiseterrein. Dit kost € 25,– per dag.

Eenmaal van het schip volgt u een in overleg, van tevoren vastgesteld, programma. Meestal is dat een bezoek aan de Hermitage, aan de Peterhof, of aan het Catharina paleis. U wordt op tijd teruggebracht naar het schip. Zo houden we er de tweede dag rekening mee wanneer de Cruise Sint Petersburg verlaat.

Als u met een Cruisschip Sint Petersburg aandoet, meldt u zich dan ruim van tevoren bij ons. Geheel vrijblijvend doen wij u een programma voorstel met kostenplaatje. Het is duidelijk, dat als u het programma met een groep doet u de kosten kunt delen. Het is zeer de moeite waard om op deze manier Sint Petersburg te bezoeken. U bent er toch en wij garanderen, dat u twee boeiende dagen gaat meemaken. Denk dan aan: een stadstour, bezoek Hermitage, Russisch museum, Catharinapaleis, Peterhof.

Hebt u interesse? Klik dan hier voor onze contactpagina.