Selecteer een pagina

Cruise visum Sint Petersburg voor 2 dagen.

De stad Sint Petersburg is een belangrijke bestemming voor cruiseschepen die de Noordelijke routes doen. Deze culturele hoofdstad wordt twee dagen aangedaan en er is veel belangstelling aan boord voor een tweedaagse verkenning. Eén van de problemen hierbij is het verkrijgen van een visum voor Rusland. Zonder visum komt u niet van boord.

Ruslandreizen biedt u in combinatie met gidsdagen voor tweetallen of groepen een tweedaags verblijfsvisum voor de prijs van € 25 per persoon. Dit zogenoemde cruise visum Sint Petersburg is voor twee dagen geldig. Meer hebt u niet nodig.

Voor het verzorgen van uw cruise visum Sint Petersburg hebben we ruim van tevoren uw paspoortgegevens nodig. Plus de gegevens van het schip en de rederij. Per mail krijgt het cruise visum Sint Petersburg toegestuurd. U print dit uit en laat het samen met uw paspoort zien, als u het schop verlaat. Onze gids staat u buiten op te wachten en u kunt starten met een indrukwekkend bezoek aan Sint Petersburg.

Buiten genoemd cruise visum kunnen wij ook adviseren bij de aanvraag van een standaard verblijfsvisum voor een wat langere periode. We kunnen uw uitnodiging verzorgen. We kunnen u het administratieve werk uit handen nemen. We hebben ervaring met visa.

Meer weten: contact.