Selecteer een pagina
Eén van onze gidsen.

Mijn naam is Elena Nikolaevna Makarova.

Ik ben geboren en opgegroeid in Sint Petersburg (toen heette het nog Leningrad). Ik spreek Nederlands en Engels. Ik heb de Sovjet tijd meegemaakt en ook heel bewust de omwenteling: de tijd van Gorbatsov (Glasnost en Perestroika). En daarna: Jeltsin en Poetin/ Medvedev. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de cultuur van Rusland, en die van mijn stad.

Sinds 1995 ben ik gids. Ik sprak toen al Engels, en ik heb gedurende die tijd goed Nederlands leren spreken. Ik garandeer U een mooie tijd, als U zich door mij laat gidsen. Ik ken alle plekken in Sint Petersburg: de toeristische, maar ook de plekken van het gewone volk: de markten, de volkscafeetjes, de buitenwijken.

Hebt U speciale verzoeken, dan doe ik mijn best om die voor U te realiseren.

Is getekend, Elena.

Ik ben één van de gidsen Sint Petersburg.