excursie Sint Petersburg

Excursie Sint Petersburg.

RuslandReizen bemiddelt Nederlandstalige gidsen. Zij hebben na lange studies, voor verschillende instituten in Sint Petersburg en omgeving hun licenties verkregen. Als u door één van hen gegidst wordt kunt u verwachten uitstekend geïnformeerd te worden. Dit geldt voor historische feiten, maar ook voor de hedendaagse. Ook kunt alles aan hen vragen. Op veruit de meeste vragen krijgt u een gedegen antwoord.

Voor de fijnproevers organiseren we regelmatig excursies. Afhankelijk van het thema nodigen we gasten uit, die op dat gebied deskundig zijn. U bent dus een dag op stap  met een expert op zijn of haar gebied in de voormalige Russische hoofdstad.

Zo zijn er de kenners van de Russische literatuur. Kenners van iconen. Kenners van de huidige “modern Art” in Rusland. Teveel om op te noemen. Ook op het gebied van muziek en schilderkunst hebben we contacten met mensen die daar een goed verhaal over kunnen vertellen.

Excursie Sint Petersburg. Als er een excursie georganiseerd wordt, kondigen we dat ruim van te voren aan op onze homepage, onder het kopje: actueel. We noemen het thema, data en tijden. We vermelden erbij wie de gids is, wat zijn expertise is en tijdsduur en kosten.

Bij voldoende belangstelling berichten we degenen die hebben ingeschreven en gaan we over tot het regelen van de formaliteiten. Visa aanvragen, boeken vliegreis, boeken hotel en verblijfsprogramma.

Als u eenmaal in Sint Petersburg bent zult met een select gezelschap een interessante tijd in Sint Petersburg beleven. Afhankelijk van het seizoen kunt u buiten flaneren door de straten van Gogol en Dostojevski. Of u kruipt in de winter achter een tafel met spijzen en drank in het Literaturcafé, waar de grote dichte Poesjkin nog steeds achter één van de ramen aan de Nevski prospekt schrijft.

Wordt het u allemaal teveel, maak dan een strandwandeling langs de Finse golf. En mogelijk heb u zwemkleding mee, om in het ondiepe zoete water aan de kust een stuk te gaan zwemmen.

Cultuur en plezier moeten samengaan.

Een excursie Sint Petersburg boekt u bij RuslandReizen. Meer weten? Neem contact op via ons contactformulier.