Selecteer een pagina

Arrangementen voor mensen met beperkingen.

In samenwerking met Liberty tours Sint-Petersburg bieden we speciale arrangementen aan voor lichamelijk gehandicapten, voor blinden en slechtzienden, voor mensen met beperkt gehoor.

Gehandicapten Sint-Petersburg: gidswerk en vervoer: Aangepaste Mini-Bus

Bent U gehandicapt, al dan niet in een rolstoel, dan wordt het voor u interessant om een minibus te huren. De bus is aangepast voor rolstoelers, maar ook voor andere handicaps. De bus heeft speciale instapmogelijkheden en achterin een lift om de rolstoelen binnen te krijgen. Voor Nederlandse begrippen is dit allemaal niet zo bijzonder, maar voor Russische (Sint-Petersburgse) begrippen is dit nog een uniek verschijnsel. U betaalt per uur € 35,– (minibus + chauffeur) + 1 uur extra per dag in verband met de tijd van en naar de garage. Daarnaast betaalt u het uurloon van onze gids.

Onze gidsen hebben al diverse gehandicapten door Sint-Petersburg gegidst. Ze kennen de moeilijkheden op de verschillende plaatsen (Hermitage, Peterhof, Catharinapaleis enz.) en ze weten hoe daarmee om te gaan. Bijvoorbeeld als u afhankelijk bent van een aangepast toilet. U bent als gehandicapte bij onze gidsen in goede handen. Mensen met een elektrische rolstoel, die samen met de rolstoel meer dan 175 kg wegen kunnen wij helaas niet van dienst zijn. Hebt u vragen of speciale verzoeken, neem dan met ons op tijd contact op.

gehandicapten Sint petersburg: bij ons in vertrouwde handen.

 

gehandicapten Sint Petersburg

gehandicapten Sint Petersburg

gehandicapten Sint Petersburg

Blinden en slechthorenden.

Bij de arrangementen voor blinden en slechthorenden worden speciale medewerkers ingezet, om de bezienswaardigheden, die bezocht worden toch voor deze groepen toegankelijk te maken. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en kosten.