Selecteer een pagina

koor concert reizen

Koor Concert reizen Sint Petersburg

RuslandReizen organiseert al enkele jaren koor concert reizen. Wij regelen in Sint Petersburg het verblijf van uw koor en/of orkest. We bieden een cultureel programma, waaronder het bezoek aan diverse highlights in de stad. En we regelen een aantal locaties waar uw koor en/of orkest kan optreden.

De locaties die wij kunnen rgelen zijn niet de minsten. U kunt optreden in de “Kerk van de Verlosser” op het bloed. U kunt optreden in de Smolny Kathedraal. U knt optreden in de Lutherse kerk op Nevski Prospekt. U kunt optreden in de voormalige Nederlandse Kerk op Nevski prospekt en op nog vele andere toplocaties. Het gebruik van deze ruimten is tegen z\eer aantrekkelijke voorwaarden te regelen. Een strikte voorwaarde is wel, dat wij geen entree mogen heffen. Sponsoring (ook vanuit Rusland) is wel mogelijk.

Een voorbeeld van een dergelijk optreden kunt u zien in de videoclip: Carmina Burana.

Hebt u interesse neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij regelen het voor u.

Koor concert reizen. Een optreden in Sint Petersburg vergeet u nooit meer.

Enkele eerdere locaties: Catharinapaleis, Smolny kathedraal, Openbare bibliotheek / voormalige Nederlandse kerk Nevski 20.

Eerder koren en orkesten gingen u voor. Kijk regelmatig bij actueel op de homepage of er Nederlandse koren in Sint Petersburg zijn en waar ze optreden.