Stadstour centrum Moskou.

U wordt om 11.00 uur opgehaald vanaf uw hotel. Lopend en met openbaar vervoer gaat u naar het centrum van Moskou.

Jullie bezoeken op het Rode plein de Basilika Kathedraal, mooie sfeervolle kathedraal uit de tijd van Iwan de Verschrikkelijke. Vervolgens wandelen jullie naar het Kremlin. Jullie bezoeken het uitgebreide machtscentrum van Rusland. Eventueel bezoeken jullie de wapenkamer. Verder een wandeling door het centrum van Moskou.

Einde tour: 17.00 uur

Nederlandstalige gids in Moskou:

RuslandReizen brengt U in contact met één van onze Nederlandstalige gidsen in Moskou.

Wij regelen gidsen Individueel (één persoon), kleine groepen (van 2 tot 4 personen), grotere groepen (5 tot 10 personen). Of: grote gezelschappen: 20 tot 100 personen en meer).

Contact

U neemt contact met ons op via onze contactpagina. Wilt u telefonisch contact, geef dat aan op het contactformulier. Wij bellen u op.

Programmavoorstel en kosten

Wij doen u een programmavoorstel, op basis van uw wensen, groepssamenstelling enz. Ook houden we rekening met handicaps en leeftijden. In het programmavoorstel zijn ook de kosten opgenomen. U kunt wijzigingen voorstellen. Als we tenslotte overeenstemming bereiken is het programma definitief en zijn beide partijen aan de afspraken gebonden.

Zelf regelen, of door ons laten regelen

In principe gaan we ervan uit, dat U zelf de vliegreis boekt, U draagt zelf zorg voor het verkrijgen van een visum. RuslandReizen kan U hierin adviseren. We kunnen de visumuitnodiging verzorgen. We kunnen uw gehele visum verzorgen.

U regelt zelf Uw verblijf in Moskou, maar U kunt ons hierover van tevoren raadplegen. Bij ons kunt u kiezen voor een verblijf in een 4-sterrenhotel, of voor een verblijf in een luxueus appartement. Indien U kiest voor een verblijf in een 4 sterrenhotel is dit in het centrum van Moskou op basis van een 2 persoonskamer. (Voor een 1 persoonskamer is toeslag vereist).Hotel op basis van overnachting en ontbijt.

Aanspreekpunt

De Russische gids is Uw aanspreekpunt in Sint-Petersburg. U krijgt via uw programma het telefoonnummer (in Moskou) van uw gids.U kunt gebruik maken van de gids wanneer U dat wilt, maar U dient dat van tevoren af te spreken. Onze gidsen zijn opgegroeid in Sint-Petersburg en kennen als geen ander de stad in al zijn facetten.

Combi-reis Sint-Petersburg – Moskou (of omgekeerd):

10 daagse reis. U verblijft 4 dagen in Moskou en zes dagen in Sint-Petersburg. De reis van Moskou naar Sint-Petersburg (of omgekeerd) is per nachttrein, zodat u geen dag mist.

Algemeen

Onze gidsen zijn geboren en opgegroeid in deze stad. Ze zijn opgeleid en gecertificeerd voor de Culturele highlights. Maar ze kennen als geen ander de plekken, waar het leven nog de Russische nostalgie ademt: de markten, de buitenwijken, de sanatoria. Of u nu musea en paleizen bezoekt, of dat u een Russische markt en metro bezoekt, laat u begeleiden door onze gidsen. Hierdoor mist u niets en haalt u het volle profijt uit uw korte verblijf in Moskou.

Kosten op een rij:

Nederlandstalige gids in Moskou tot en met 2 personen: € 25 per uur.

5 personen en meer: € 30 per uur.

(Bij vervoer geldt altijd 1 uur extra ivm rijden van en naar garage).

In Moskou: vervoer per auto met chauffeur: € 20 per uur.

In Moskou: vervoer per kleine minibus (max. 4 personen) met chauffeur: € 25 per uur.

Vervoer met grote minibus met chauffeur: € 30 per uur

Gehandicaptenvervoer minibus met zware lift tot 250 kg: € 35

Diverse entree’s en maaltijden: voor eigen rekening.

Eventuele transfer van vliegveld naar Hotel per auto of minibus: € 80. Parkeerkosten € 10

Transfer van hotel naar vliegveld per minibus of auto: € 80.

Visum uitnodiging: € 25 per persoon.

Geheel verzorgd visum: € 125 per visum.

Fooien: Om het geven van fooien te vergemakkelijken geen we hier wat richtlijnen.

Gebruikelijke fooi voor de gids: 3 tot 5%. Gebruikelijke fooi voor de chauffeur: 3-5%.

Bemiddelingskosten RuslandReizen:

Tot 2 personen: € 90.

3 – 10 personen: € 135.

Grotere groepen: prijs op aanvraag.

==================================

Entree prijzen per  2017: